flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Канівський міськрайонний суд Черкаської області викликає Шаха Всеволода Юрійовича в якості позивача по справі № 704/86/22 за позовом Шаха Всеволода Юрійовича до Управління патрульної поліції в Черкаській області Департаменту патрульної поліції про скасув

16 вересня 2022, 10:03

Канівський міськрайонний суд Черкаської області викликає Шаха Всеволода Юрійовича в якості позивача по справі № 704/86/22 за позовом Шаха Всеволода Юрійовича до Управління патрульної поліції в Черкаській області Департаменту патрульної поліції про  скасування постанови про накладення адміністративного стягнення по справі в судове засідання, яке відбудеться 28.09.2022 року о 16 год. 00 хв. в приміщенні суду за адресою: Черкаська область, м. Канів, вул. Успенська, 22.
З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи. У разі неявки відповідача справа розглядатиметься за наявними матеріалами, на підставі ст.223 ЦПК України.
У разі відсутності можливості прибути до суду у встановлений день та час, особа має право завчасно подати заяву про розгляд справи без його участі, відзив/заперечення проти позову, заяву про визнання позову разом із копією паспорта або іншого документа, який посвідчує особу, на офіційну електронну адресу суду: inbox@kn.ck.court.gov.ua або на факс суду (04736) 3-21-33.
Суддя Канівського міськрайонного суду  Л.  О.  Колісник.»


Суддя Канівського
міськрайонного суду                                                          Л.  О.  Колісник