flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Зухвалий» грабіж у центрі міста

03 липня 2020, 13:22

02 - 03 червня  2020 року, слідчим суддею Канівського міськрайонного суду Черкаської області розглянуто клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно раніше судимих  двох осіб, мешканців смт. Чорнобай, Черкаської області, які підозрюються у вчиненні тяжкого злочину, передбаченого ч.2 ст.186 КК України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого).
   Підозрювані  30.06.2020, близько 17:00 год., перебуваючи поблизу будинку №11 по вул. Героїв Дніпра в м. Канів, Черкаської області, діючи умисно, за попередньою змовою, переслідуючи мету відкритого викрадення чужого майна, підійшовши із-заду до потерпілої  ( мешканка м. Канева) застосувавши насильство, що не є небезпечним для життя чи здоровя останньої, що виразилося в утриманні потерпілої, після чого шляхом ривків, відкрито заволоділи її золотим ланцюжком, вагою 14 грамів, що висів на шиї потерпілої, після чого з місця події зникли, чим заподіяли потерпілій матеріальних збитків.       
 За результатами розгляду клопотання задоволено повністю, слідчим суддею Канівського міськрайонного суду постановлено ухвалу, якою  обрано запобіжні західи обом підозрюваним – тримання під вартою строком на 60 днів.
 
За повідомленням прес-служби суду