flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Понад 5 років за гратами проведе особа за здійснення систематичних крадіжок

21 березня 2019, 12:06

27-річний чоловік з с. Хмільна, Канівського району, будучи раніше судимим 07.07.2017 Канівським міськрайонним судом Черкаської області за ч. 2 ст. 289 КК України,( незаконне заволодіння транспортним засобом) засудженим до 5 років позбавлення волі з іспитовим строком терміном на 3 роки, в силу ст. 89 КК України маючи не зняту та не погашену судимість, на шлях виправлення та перевиховання не став і знову вчинив новий умисний злочин.

   Так, мешканець с. Хмільна, Канівського району Черкаської області, знаходячись в будинку свого товариша, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, переслідуючи ціль таємного викрадення офіційного документа, діючи умисно, з корисливих мотивів, скориставшись тим, що потерпілий відволікся, викрав зі столу в спальній кімнаті його банківську картку та паспорт.

   Судом призначино покарання за сукупністю вироків, частково приєднавши невідбуту частину покарання за вироком від 07.07.2017 року, яким його засуджено до 5 років позбавлення волі з іспитовим строком 3 роки та остаточно визначино до відбуття 5 (п’ять) років 1 (один) місяць позбавлення волі.

 

 

За повідомленням прес-служби суду