flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Канівського міськрайонного суду Черкаської області завітали учні 9-А та 9-Б класів Канівської СпШ № 6 з поглибленим вивченням іноземних мов.

03 грудня 2018, 11:55

З вітальним словом виступила суддя Канівського міськрайонного суду Черкаської області Льон Оксана Миколаївна, яка розповіла присутнім про організацію роботи суду, категорії справ, які розглядаються судом, а також про проблеми, з якими стикаються судді та інші учасники судового процесу. 

        Учням було проведено екскурсією приміщенням суду, під час якої заступник керівника апарату суду Голуб Г.В. ознайомила учнів  з порядком реєстрації кореспонденції та подальшим її рухом по суду, особливостями визначення конкретного судді для розгляду справи,  а також  розповіла про переваги відеоконференцзв’язку.

    Сподіваємось, що гості заходу отримали корисну для них інформацію про почесну, у той же час, напружену та відповідальну діяльність суддів та працівників апарату суду. Подібні заходи є досить корисними для виховання молодого покоління, висвітлюють роботу суду та спонукають молодь до вивчення права, набуття знань з юридичних питань, які знадобляться в майбутньому.

 

За повідомленням прес-служби суду