flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Засуджено 20 річну жінку за таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у сховище, вчинене в умовах воєнного стану

24 червня 2022, 09:54

      Так, молода канівчанка, перебуваючи в приміщенні магазину «Продукти-889» ТОВ «АТБ-маркет», що розташований в м. Каневі, Черкаської області, знайшовши в приміщенні магазину ключі від камери схову, які загубив потерпілий, проникла до  камери схову та викрала два пакунки з продуктами харчування, чим завдала потерпілому шкоди на загальну суму 1309,06 грн.

   Під час проведення досудового розслідування між прокурором та обвинуваченою була укладена угода  про визнання винуватості у відповідності до вимог ст. 468, 469, 472 КПК України, в якій зазначено, що обвинувачена повністю визнала свою винуватість у зазначеному в угоді діянні.

  Суд визнав обвинувачену винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України і призначив їй покарання у виді позбавлення волі на строк 5 (п’ять) років, встановивши їй іспитовий строк тривалістю 2 (два) роки.

 

За повідомленням прес-служби суду