flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом розглянуто справу за обвинуваченням трьох чоловіків за незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів в особливо великих розмірах

09 лютого 2022, 15:43

   Канівським міськрайонним судом Черкаської області засуджено, двох уродженців Запорізької області та уродженця Хмельницької області, які у селі Горобіївка Черкаського району у квітні 2021 року підібрали підхожі земельні ділянки в безлюдних та прихованих від сторонніх осіб місцях та  висадили насіння рослин коноплі і після їх сходів доглядали за ними.

    Суд визнав винуватим 44-річного громадянина «К», який раніше був судимий, у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 310, ч. 3 ст. 309 КК України та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк до 5 (п’ять) років, встановивши іспитовий строк тривалістю 3 (три) роки та 36-річного громадянина «П» і 40-річного громадянина «Р»  у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 310, ч. 3 ст. 309 КК України та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк до 5 (п’ять) років, встановивши іспитовий строк тривалістю 2 (два) роки.

 

За повідомленням прес-служби суду