flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Під варту із зали суду

21 грудня 2021, 15:06

   Канівським міськрайонним судом засуджено, неодноразово судимого, жителя с. Козарівка, Черкського району за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190, ч. 1 ст. 309, ч.3 ст. 185, ч. 2 ст. 310, ч. 2 ст. 309 КК України (шахрайство; незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів; крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище; незаконний посів та незаконне вирощування конопель особою, яка була засуджена за цією статтею чи яка раніше вчинила один із злочинів, передбачених статтями 307309311317 цього Кодексу).

    Під час судового розгляду встановлено, що 47-річний громадянин забрав (пообіцявши повернути) у свого знайомого бензопилу та продав її; у лісосмузі зривав рослини дикорослої коноплі для особистого вжитку; таємно проник у гараж та викрав електричну дрель.

    Крім того, неодноразово незаконно сіяв насіння коноплі в пластикові ящики, які зберігав у сараї та доглядав за ними шляхом поливання та проривання бур’яну.

    Враховуючи вищевказане, шляхом часткового приєднання невідбутої частини покарання, визначеного попереднім вироком суду, Канівський міськрайонний суд визнав обвинуваченого винним та призначив йому остаточне покарання строком 4 (чотири) роки позбавлення волі.

    Обвинуваченого  взято  під варту в залі суду після проголошення вироку.

 

За повідомленням прес-служби суду