flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд виправдав обвинувачену у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.191 КК України

04 листопада 2021, 12:00

         До Канівського міськрайонного суду надійшло кримінальне провадження за обвинуваченням жінки у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 191 КК України (привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні) та ч.2 ст. 258 КК України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

        Під час судового розгляду встановлено, що жінка 1961 року народження, працюючи кухарем в загальноосвітній школі Канівської районної ради, умисно вносила, до офіційних документів типової форми обліку та списання запасів бюджетних установ меню-вимоги на видачу продуктів харчування, неправдиві відомості щодо кількості дітей пільгових категорій, які отримали безкоштовне харчування в їдальні шляхом завищення кількості дітей.

     По даному факту жінку визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.258 КК України та виправдано за ч.1 ст.191 КК України, у зв'язку з недоведенням в її діях складу кримінального правопорушення.

    За дане кримінальне правопорушення жінка отримала судимість та штраф у розмірі 50 (п’ятдесяти) неоподаткованих мінімумів доходів громадян

За повідомленням прес-служби суду