flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Засуджено до позбавлення волі громадянина, який «промишляв» по селу Степанці Черкаського району

21 липня 2021, 20:01

    Раніше судимий Ковельським міським судом Волинської області, Канівським міськрайонним судом Черкаської області, Придніпровським районним судом м. Черкаси, Гребенковським районним судом Полтавської області, Жовтневим районним судом м. Запоріжжя, Новокаховським міським судом Херсонської області, 47 річний громадянин без постійного місця проживання приїхав у с. Степанці Канівського району, ніби то до свого товариша, якого не було вдома і тому з будинку ( в якому засуджений очікував зустрітись з товаришем) викрав золоті вироби та в подальшому проникав у будинки села і таємно викрадав різні цінні речі.

  Зокрема, діючи умисно, повторно, з корисливих мотивів, переслідуючи мету заволодіння чужим майном, зберігаючи при собі ніж, який заздалегідь взяв з собою, через хвіртку проник на територію домоволодіння потерпілої в с. Степанці, після чого шляхом віджиму вікна у веранді будинку проник до приміщення будинку та викрав грошові кошти в сумі 1600 грн. Після цього, почувши, що потерпіла прийшла до свого будинку, відчинила двері до будинку та зайшла у веранду, обвинувачений, розуміючи, що викритий у вчиненні крадіжки, взяв ніж, який мав при собі, і напав на потерпілу із погрозою застосування ножа, після цього втік із будинку.  

   Враховуючи вищевказане, Канівський міськрайонний суд призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 7 (сім) років 2 (два) місяці із конфіскацією всього належного майна.

 

 

За повідомленням прес-служби суду