flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тимчасове припинення направлення поштової кореспонденції у Канівському міськрайонному суді Черкаської області

30 жовтня 2020, 09:23

З 02 листопада 2020 року поштові відділення  АТ  «Укрпошта» припиняють приймання поштової кореспонденції   від місцевих загальних судів Черкаської області, у зв’язку з відсутністю поточних видатків на оплату поштових послуг в Територіальному управлінні Державної судової адміністрації України у Черкаській області.

Для отримання інформації з Канівського міськрайонного суду Черкаської області щодо  розгляду судових справ рекомендуємо використовувати сучасні технології:

  • ознайомитись з датою призначення справи до розгляду на веб-сайті суду у розділі «Громадянам», «Списки судових  справ,  призначених до розгляду»;
  • телефонувати до єдиного контакт-центру судової влади України за номером 0-800-501-492(безкоштовно по всій території України);
  • отримувати процесуальні документи електронною поштою через підсистему «Електронний суд», для чого необхідно:
  1. зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі Судової влади України за посиланням https://id.court.gov.ua/.
  2. для відображення справи у Вашому особистому електронному кабінеті необхідно через особистий електронний кабінет у підсистемі «Електронний суд» подати заяву про внесення даних РНОКПП до додаткових відомостей про учасника справи, в якій буде зазначений Ваш РНОКПП.

Просимо поставитись з розумінням  за  тимчасові  незручності!

 

За повідомленням прес-служби суду