flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Днем державної служби!

23 червня 2023, 10:47

Шановні державні службовці!

 

Вітаємо Вас із професійним святом – Днем державної служби!

        Державна служба – це особлива відповідальність. Адже від професіоналізму і чесності кожного з держслужбовців, вашого ставлення до людей, вміння швидко і якісно приймати управлінські рішення, залежить рівень довіри до влади в цілому. Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже на їхніх плечах нелегка ноша відповідальності за добробут та майбутнє нашої області та країни в цілому. 

      Саме ви є частиною ланцюжка, що об’єднує державу і її жителя – громадянина. В першу чергу, ви служите народу і працюєте заради нього. Треба визнати, що державний службовець – особлива професія, яка потребує напруженої праці, самовідданості, професійної компетентності, гнучкого реагування на запити як сучасного суспільства загалом, так і окремих його громадян.

      Державний службовець – це звучить гордо! Тож прийміть з нагоди свята найщиріші вітання. Нехай ваша щоденна робота викликає повагу та довіру громадян, колег, ваші рідні та близькі люди пишаються тим, що ви працюєте на користь держави!

 

                                        Канівський міськрайонний суд Черкаської області