flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Збірна команди «Черкаська феміда» продовжує боротьбу за Кубок «Феміди»

22 вересня 2021, 17:13

Тривають змагання з футболу між працівниками судової системи України - Кубок «Феміди» 2021, в яких приймає участь і збірна команда Черкаської області – ФК «Черкаська Феміда».

21 вересня, відбулися матчі третього та четвертого турів змагань. В першому матчі наша команда зустрічалась з ФК “Київська Русь”.

Матч пройшов в рівній боротьбі, команди раз-по-раз створювали гольові моменти біля воріт суперника, але впевнена гра воротарів не дозволила відзначитись жодному із гравців.

Уміла гра в обороні суперника не дозволила забити жодного голу нашій команді. Натомість, на контратаках гравці “Київської Русі” реалізувати свої моменти та встановили остаточний рахунок гри – 6:0. Прикра поразка в рівній грі.

У другому матчі суперником нашої команди була футбольна команда Вищого Антикорупційного суду України. Поразка в першому матчі змушувала черкащан грати виключно на перемогу. Перший тайм завершився з рахунком 2-2, гра проходила в рівній боротьбі, команди продемонстрували хороший змістовний футбол. Так, голами відзначились Кравець Ярослав та Константин Влад.

 

Другий тайм, незважаючи на втому після довгого переїзду та важкої першої гри, пройшов за  переваги наших футболістів. Команда повністю перегравала суперника, втретє відігралась – неймовірний м’яч забив голкіпер команди. А за 30 секунд до кінця зустрічі заслужено вирвали таку необхідну перемогу з рахунком 4:3. Важливий гол забив нападник - Константин Влад.

 

Наразі команді «Черкаська Феміда» залишилось провести дві зустрічі у груповому етапі турніру 23 вересня проти фаворита групи ФК «Феміда Полтавщини», а 30 вересня проти ФК “Ліга Справедливості”.

 

Зазначимо, що з групи в наступний етап виходить 4 команди.

Бажаємо нашій команді успіхів у наступних матчах! 

Далі буде…