flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Канівським міськрайонним судом засуджено до позбавлення волі мешканця міста Черкаси за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 307, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 307 КК України

16 березня 2021, 16:14

15.03.2021 Канівським міськрайонним судом засуджено до позбавлення волі мешканця міста Черкаси за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 307, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 307 КК України  (незаконне придбання, зберігання психотропних речовин у великих розмірах з метою збуту, а також закінчений замах на незаконний збут у великих розмірах психотропних речовин)

 

     Під час судового розгляду обвинувачений 1995 року народження вину у вчинених кримінальних правопорушеннях визнав повністю та показав суду,  що у зв’язку з тяжким матеріальним становищем через мережу інтернету знайшов інформацію про можливість заробити кошти, на що дав згоду, та в обумовлений час забирав у кущах  міста Золотоноші згортки з фольги з психотропною речовиною – амфетамін, та після  чого переносив і залишив у вигляді  «закладки» з метою збуту невстановленому колу осіб.

    Враховуючи вищевказане, суд призначив покарання у виді 4 (чотирьох) років 2 (двох)  місяців позбавлення волі з конфіскацією майна та взяв засудженого під варту із зали суду.

 

За повідомленням прес-служби суду