flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд обрав домашній арешт за клопотанням слідчого

23 грудня 2020, 16:24

     З Канівського відділення Золотоніського ВП ГУ Національної поліції в Черкаській області за погодженням прокурора Канівського відділу Золотоніської місцевої прокуратури надійшло клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту відносно мешканця Канева, який підозрюється за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.185 КК України.

    Так, 34 річний чоловік підозрюється в тому, що з метою таємного викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у приміщення, діючи умисно, повторно, з корисливих мотивів, відкрив за допомогою дубліката ключа внутрішній замок на вхідних дверях магазину, після чого за допомогою дубліката ключа відкрив навісний замок на металевій решітці, за допомогою молотка розбив скло в других вхідних дверях та проник всередину приміщення магазину, де викрав мобільні телефони в кількості 72 штуки на  загальну суму 406577,50 грн.

     Слідчим суддею Канівського міськрайонного суду Черкаської області задоволено клопотання  та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, заборонивши підозрюваному залишати місце свого проживання.

За повідомленням прес-служби суду